Hemnets iPad-app femte mest nedladdade svenska app

Apple passerade nyligen 25 miljarder nedladdningar av appar till iPhone, iPad och iPod touch. I samband med det publicerades listan ”Top 25 All-Time Free Apps” där Hemnets iPad-app ligger på femte plats. Även iPhone-appen får en hedrande placering.

iPad lanserades i Sverige i december 2010 och kort därefter lanserade Hemnet sin iPad-app som snabbt blev en succé. Hemnet är en inspirationskälla för många och iPaden är enkel att använda för att bläddra bland annonser och bilder. Sedan lanseringen har iPad-appen laddats ned cirka 140 000 gånger och den har cirka 36 000 användare i veckan.
 
På motsvarande lista för iPhone ligger Hemnet på 14:e plats. Sedan lanseringen 2009 har den ökat stadigt i antal nedladdningar och blivit en favorit för många användare. Totalt har iPhone-appen laddats ner 600 000 gånger. Antalet besök fortsätter att slå nya rekord, under februari var det cirka 165 000 per vecka som använde appen, en ökning med 94 procent jämfört med samma period 2011.
 
- Hemnet är en tjänst som passar utmärkt för både iPad och iPhone, därav de höga placeringarna på listan. Det enkla formatet gör det smidigt att bläddra mellan annonser och bilder, när man har lite tid över och vill bli uppdaterad eller som ren underhållning. Genom att använda GPS-funktionen kan man alltid hitta lediga objekt var man än är, en funktion som kan används för att åka på Hemnet-safari, säger Tim Bjelkstam, affärsutvecklingschef på Hemnet.
 
 

Köpa bostad

Sälja bostad

Inspiration

Länkar


Så använder Hemnet cookies