Flytta till Hultsfred och bo i ett hus ur Astrid Lindgrens värld


 

Magnus och Anne ska sälja sitt drömhus ”Villa Cederblad” i Hultsfred. Eftersom alla barnen är utflugna och Magnus reser mycket i jobbet, känner paret att huset blivit förstort för dem två och det har alltså blivit dags att sälja och hitta något mindre. Det exklusiva huset, som består av nio rum och kök har hela sju stycken kakelugnar, vilket innebär att det i princip finns en kakelugn i nästan varje rum. Intill huset har familjen även en stor tomt, och måtten på denna är lika stor som en fotbollsplan. Mäklaren Charlotte tror absolut att hon kommer kunna hitta en köpare till huset men menar på att det kan vara en nackdel att huset ligger just i Hultsfred och är förhållandevis dyrt för dess område. Vem är redo att ta över detta drömhem?

Vill du se mer av huset?

Kolla in bostadsannonsen