Inspirerande barnrum i Hemnet Inspiration

Du har väl inte missat Hemnet Inspiration? Vi har samlat tusentals bilder på inspirerande hem och ger dig möjligheten att bläddra och få nästan oändligt mycket inspiration. Nytt i inspirationsflödet är kategorin Barnrum

I Hemnet Inspiration kan du bläddra bland massor av inspirerande bilder. Välj själv om du vill se alla bildtyper eller är mest intresserad av till exempel kök eller nyheten barnrum. 

De bilder du gillar extra mycket kan du spara genom att klicka på Spara, uppe till höger om bilden du ser. Då har du kvar bilderna även när de försvinner från Hemnet. Dela gärna bilder med vänner genom att skicka länkar eller posta på Facebook.

Bilderna i Hemnet Inspiration kommer bland annat från hem som är till salu på Hemnet, eller har varit det nyligen. Vi fyller på med nytt bildmaterial hela tiden - allt för att du ska få en inspirerande stund på Hemnet. 

 

Länkar:

http://www.hemnet.se/inspiration

http://www.hemnet.se/inspiration/barnrum

Rekommendera Twittra