Rävsnäsvägen 62

Älvsjö / Örby Slott, Stockholm Karta & restider

1 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Smakfullt renoverad 1,5:a med låg avgift! Välkommen till denna yteffektiva lägenhet i lugna Örby Slott med goda kommunikationer. Här är det bara att flytta in. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök, en stor sovalkov med plats för smart förvaring, stambytt och stilfullt badrum och ett ljust vardagsrum beläget i sydväst med rikligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i samtliga rum. Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter. I det fullutrustade och smakfullt renoverade köket finner ni goda arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet som är beläget mot innergården är ljust tack vare solläget som erbjuder sol från morgon till kväll. Här ryms en stor soffgrupp och ett stort matbord, med andra ord är det lätt möblerbart pga. den smarta planlösningen. I badrummet som stambyttes mellan 2008-2009 är det förberett för tvättmaskin.

Denna typ av lägenhet är sällan till salu och får därför inte missas!

Lugnt läge i Örby Slott med närhet till grönområden och promenadstråk. Precis intill finner ni trevliga Örby Slottspark med picknickmöjligheter samt bad för de mindre barnen i fontänen. Ett stenkast bort finns busshållplats med flertalet busslinjer med bland annat riktning mot Gullmarsplan, Älvsjö och Liljeholmen. Promenadavstånd till Älvsjö station med pendeltåg, mängder av busslinjer, bra service såsom, vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.
I området finns förskolor samt skola med årskurs F-9.
Ombyggnaden av Älvsjö centrum har påbörjats och snart klar. Det är tänkt att bli en sammanhållen stadsmiljö med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Därtill har ett nytt resecentrum, som kopplar samman pendeltåg med vägburen kollektivtrafik, byggts.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 052 kr/mån
Pris/m²
41 563 kr/m²
Driftkostnad
3 000 kr/år
Byggår
1967-68
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 15:30-16:15 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rävsnäsvägen 62 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
2 052 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år

Statistik

2 280
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips