Vaksalagatan 55

Fålhagen, Uppsala Karta & restider

1 675 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Praktisk och smart planerad 1:a med sovalkov och där samtliga utrymmen i bostaden känns rymliga. Möblerbar hall med god avhängningsyta, klädkammare med väggfast inredning för både hängande och vikta kläder, rymligt helkaklat våtutrymme med dusch, väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffmöblemang och tv-möbel, rejält kök med god förvaring samt matplats för minst fyra middagsgäster. De stora fönsterpartierna i kombination med den franska balkongen i sydöstligt vädersstreck låter er njuta av grannskapet, Uppsala centrum samt ett vackert sken då solen sänker sig över staden.

Stor bostadsrättsförening innehållandes 105 lägenheter, placerad i centrala Uppsala med dubbla hissar från markplan som tar er smidigt hela vägen till bostaden. Gemensam tvättstuga i källarplan och ett källarförråd om ca 5 kvm som hör till denna bostad. Läget är perfekt för dig som pendlar eller studerar och som vill bo centralt med närhet till bl a Resecentrum, restauranger, matbutiker och Uppsala centrum med allt vad det kan erbjuda.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
42 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
3 449 kr/mån
Pris/m²
39 881 kr/m²
Driftkostnad
9 528 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vaksalagatan 55 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 675 000 kr
Avgift/månad
3 449 kr/mån
Driftkostnad
9 528 kr/år

Statistik

1 679
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 13 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips