Glasbruksgatan 1D

Limhamn, Malmö Karta & restider

1 095 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkomna till denna vackra sekelskifteslägenhet på ca 47 kvadratmeter i Brf Ansgarius, belägen på våning två med högt till tak, genomgående ljusinsläpp och ljusa renoverade ytor. Hall, rum och kök har ett gråtonat eklaminatgolv, köket renoverades 2010 med vita snickerier upp till tak och plats för matbord för fyra personer med utsikt mot innergården. Lägenheten har separerad WC och dusch, renoverades år 2013, och de är belägna mitt emot varandra. Idag används vardags- och sovrum kombinerat på ett smart sätt, härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna samt gott om förvaring i rymlig garderob med spegelförsedda skjutdörrar.

Välkomna till Limhamn med dess rika utbud av service, butiker, restauranger, hav, strand och kommunikationer.

Säljarnas ord:

Precis utanför lägenheten har alla i föreningen tillgång till en lummig innergård med sitt- och grillmöjligheter samt lekplats. Det finns en underbar uteplats med tak och infravärme som kan användas sent in på hösten. Två större grillar finns till allas förfogande. I området kommer ni att trivas för småstadskänslan med trevliga grannar, härliga grillkvällar eller en promenad längs med det vackra havet. Ni kommer trivas här för närheten till stadsbussar som tar er på 15 minuter till de centrala delarna av Malmö.
När hösten och vintern har kommit har vi kunnat njuta av föreningens bastu och badkar som kan bokas av samtliga medlemmar. Men Limhamn briljerar kanske mest under vår- och sommartid, på ca 10 minuter till fots är man nere vid havet och Limhamns småbåtshamn. Här kan du njuta av vackra vyer, havsluft, picnic på de stora gräsytorna eller kanske ett dopp i havet.
Vi har njutit och lärt oss älska Limhamn under den tid vi bott här och kommer garanterat återkomma många somrar framöver.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46,9 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 405 kr/mån
Pris/m²
23 348 kr/m²
Driftkostnad
3 960 kr/år
Byggår
1899
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Glasbruksgatan 1D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 095 000 kr
Avgift/månad
2 405 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år

Statistik

4 326
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips