Vaktmästaregången 8

Masthugget, Göteborg Karta & restider

1 650 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till en mysig etta med generöst fönsterparti som ger ett ljust och luftigt intryck. Lägenheten har ett lättmöblerat allrum, kvadratsmart kök och helkaklat badrum. Perfekt som förstaboende eller för studenten! Bostaden säljs av Brf Masthugget.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
26 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 432 kr/mån
Pris/m²
63 462 kr/m²
Byggår
1967-1972
Räkna på boendet
  • Onsdag 1 mar kl 16:35-17:15 Spara
  • Torsdag 2 mar kl 17:00-17:30 Spara
    Vänligen boka tid!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vaktmästaregången 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr
Avgift/månad
1 432 kr/mån

Statistik

3 695
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips