Bäcklösavägen

Bäcklösa, Uppsala, Uppsala Karta & restider

1 900 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Välkommen till denna välplanerad två om 56.5 kvm med stor inglasad balkong.

Ni kommer in i en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Hallen leder bort till det helkaklade badrummet där ni har tvättmaskin och torktummlare samt en duschhörna som genom tillval
kan bytas ut mot badkar.

Intill badrummet har ni en praktisk klädkammare som nås via det rymliga sovrummet med ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en generös öppen yta mellan kök och vardagsrum vilket gör det enkelt att
möblera med både matplats och soffgrupp. Kökssnickerierna kommer från Vedum och är ljust stilfullt med en fullständig maskinell utrustning från Siemens. Härifrån når ni ut på den härliga inglasade balkongen.

Till lägenheten hör också ett förråd. Garage och markplatser finns i anslutning till huset. Plats för cykelförvaring i källaren och ute på gården. Postboxar placeras vid entréplan och tidningshållare finns vid varje lägenhetsdörr.
I månadsavgiften ingår kallvatten, uppvärmning, tele, TV och internet. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer. Fastigheten ansluts till fiber.

För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en stenbänkskiva i köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
56 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 455 kr/mån
Pris/m²
33 929 kr/m²
Räkna på boendet
  • Söndag 5 mar kl 13:00-14:00 Spara
    Bäcklösavägen 8a, Uppsala
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bäcklösavägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 900 000 kr
Avgift/månad
3 455 kr/mån

Statistik

579
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips