Ålgrytevägen 31

Mälarhöjden / Bredäng, Stockholm Karta & restider

2 695 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 2:a med en optimal planlösning och en fantastisk balkong som erbjuder skön förmiddagssol. Maximalt ljusinsläpp och generösa ytor tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Lägenheten håller genomgående hög klass. Ett fullutrustat kök och ett stilsäkert badrum med tvättpelare. Goda förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober och i förrådet.

** Se bifogad originalritning under fliken dokument.
Preliminärt inflyttningsdatum: April 2017.

Projektet Mälartrion ligger mitt i en blomstrande söderort vid Mälaren. En böljande stadsdel bestående av flerbostadshus och stora parker, villor och Bredäng Centrum som knutpunkt. Här finns allt du behöver i din vardag, ett utomhuscentrum med ett trettiotal butiker, vårdcentral, tandläkare, apotek, gym, bibliotek och simhall. Ett stenkast bort ligger Mälarhöjdsbadet med 400 meter lång sandstrand och genom Sätraskogens naturreservat löper tre stycken motionsspår. Från Skärholmen går Hälsans stig via strandpromenaden till vackra Villa Lyran som är ett välbesökt café från många håll i Stockholm.

Med tunnelbanan tar det cirka tio minuter till Hornstull och på 20 minuter är du i Stockholm city. Med buss 153 som går förbi Ålgrytevägen kan du åka till Fridhemsplan via Liljeholmen.

***
OBS!! LÄGENHETEN SÄLJS PÅ RITNING. MÖJLIGHET TILL VISNING FINNS TYVÄRR INTE.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 026 kr/mån
Pris/m²
53 900 kr/m²
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ålgrytevägen 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Avgift/månad
3 026 kr/mån

Statistik

631
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 12 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips