Drachmannsgatan 22

Bromma Blackeberg, Stockholm Karta & restider

2 190 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Mycket fin tvåa med perfekt läge uppe på toppen av området, endast två minuter från Islandstorget. Perfekt planerad med genomgående fönster, massor av grönska runtomkring samt en västvänd balkong med härlig eftermiddagssol. Dessutom ett nyrenoverat kök i absolut toppskick, fräscht helkaklat badrum med tvättpelare samt ett rymligt sovrum med fönster mot skogen bakom huset. Mycket hemtrevlig känsla som bör upplevas på plats!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag bor själv i området sedan många år, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar, eller följ oss på Instagram:

@notarblackeberg

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 498 kr/mån
Pris/m²
40 556 kr/m²
Driftkostnad
6 300 kr/år
Byggår
1951
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 12:00-12:45 Spara
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Drachmannsgatan 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 190 000 kr
Avgift/månad
3 498 kr/mån
Driftkostnad
6 300 kr/år

Statistik

866
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips