Klädesvägen 40

Brommaplan, Stockholm Karta & restider

2 595 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

- LÅG AVGIFT- EGEN UTEPLATS - STILRENA TILLVAL - TVÄTTMASKIN - POOL - NÄRA T-BANA

Bli först att flytta in i denna smakfullt designade nyproducerade bostad om 43 kvm i Brommas häftigaste bostadskvarter. Just nu färdigställs 249 bostäder för morgondagens Stockholmare. Denna yteffektiva och stilfullt designade tvåa med snygga tillval är utmärkt belägen i detta, det andra trapphuset av åtta. Juridisk person ok!

Bostaden nås från en delvis inbyggd entréterrass och erbjuder en hall med gott om förvaring utanför sovrummet som kan ge extra utrymme för den dubbla sängen. Innan vi når vardagsrummet med kök i öppen planlösning, ett väl tilltaget badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork och helkaklade väggar samt dusch bakom glasad vägg. Köket innehåller allt du behöver, dessutom från högkvalitativa tillverkaren HTH. I den öppna planlösning ryms såväl matplatsen som soffmöblemanget innanför stora fönsterpartier mot den egna balkongen och innergården med sin pool.

Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektivt och utnyttja varje kvadratmeter. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i lägenheten. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheten och gården. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

Med 90 sekunder till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan som är under förändring finns dessutom all tänkbar service med apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer för att nämna något. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
43 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 437 kr/mån
Pris/m²
60 349 kr/m²
Byggår
2016/2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klädesvägen 40 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
2 437 kr/mån

Statistik

634
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips