Nedre Slottsgatan 20

Centrum, Uppsala Karta & restider

2 650 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

På en av Uppsalas mest eftertraktade adresser finner ni denna fantastiskt fina 2:a med ytterst välplanerade kvadratmeter och solig balkong!

Bostaden är varsamt renoverad, här blandas den äldre charmen med moderna och smakfulla materialval. Genomgående ekparkett, generös takhöjd om ca 2,70 m samt djupa fönsternischer i marmor.

Lägenheten erbjuder en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett renoverat arbetskök i tilltalande stil med skåpinredning från Ballingslöv, granitbänkskiva och exklusiva vitvaror. Alldeles intill arbetsköket finns en matplats för 5 personer samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong där du kan njuta av historisk vy mot slottet och folklivet kring svandammen. Vidare finns ett sovrum med fönster som vetter mot gården och mycket praktisk inredd klädkammare samt ett stamrenoverat badrum.

Här får du nära till allt! Du bor i en 40-talsfastighet med hiss invid Stadsparken och Svandammen. Föreningen har en vacker gård med trädgårdsmöbler, grillplats och fontän. Till City och Resecentrum, liksom även många av Universitetets olika institutioner och Akademiska sjukhuset, tar du dig på ett par minuter till fots. Detta är en riktig pärla som måste upplevas!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 376 kr/mån
Pris/m²
55 208 kr/m²
Driftkostnad
3 504 kr/år
Byggår
1943
Räkna på boendet
  • Måndag 20 feb kl 17:30-18:00 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nedre Slottsgatan 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 650 000 kr
Avgift/månad
2 376 kr/mån
Driftkostnad
3 504 kr/år

Statistik

3 216
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips