Torphagsvägen 6, BV

Ekhagen / Norra Djurgården, Stockholm Karta & restider

2 250 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade "minitvåa" i mysiga Ekhagen,

Lägenheten är nyligen renoverad och ger dig som köpare mycket välplanerade kvadratmeter. Här får du nyrenoverat kök, badrum samt ett separat sovrum och gott om förvaring.

Ekhagen är en undangömd fristad för många Stockholmare. Det ligger innanför tullarna men har en aura av naturromantik. Ekhagen är en del av stadsdelen Norra Djurgården i Stockholm och tillhör Östermalms stadsdelsnämnd. I Ekhagen ligger ett litet bostadsområde som uppfördes 1935-1938 och består av gula fyravåningshus med lägenheter byggda i funkisstil. Arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplanen och ritade också en del av husen.

På ca 7 minuter med tunnelbana når du city, från T-bana Universitetet. Bussen endast 50 m bort. 300 meter ner till vattnet och båtklubbarna. Nästgårds har du stora Naturhistoriska Riksmuseet med den väldiga bion Cosmonova. Det är även nära till Stora Skuggan, en stadsnära bondgård, och till den vackra Bergianska trädgården.

Härifrån kan du köra cykelutflykter såväl norr- som söderut från Ekhagen. I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 134 kr/mån
Pris/m²
64 286 kr/m²
Byggår
1935
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torphagsvägen 6, BV och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 250 000 kr
Avgift/månad
2 134 kr/mån

Statistik

3 500
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 12 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips