Jungfrudansen 16, vån 4

Huvudsta, Solna Karta & restider

3 150 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Nu finns möjligheten att förvärva denna optimala och välplanerade tvårummare med en härlig utsikt över Ulvsundasjön från alla rum. Här bor Ni på attraktiv adress med endast 3 min promenad till T-bana som tar Er till Stockholm city på ca 9 min. Passar Er som vill bo i ett centralt område med närhet till vacker naturomgivning och trivsamma promenadstråk.

Samtliga kvadratmetrar är välplanerade och lättmöblerade. Praktiskt badrum med badkar och tvättmaskin. Rymligt kök med utmärkta arbetsytor, gott om förvaring och plats för stort matbord. Till boendet hör en väl tilltagen balkong i soligt läge med utsikt över vackra Ulvsundasjön. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Stort vardagsrum med tilltagna fönsterpartier och sovrum som inrymmer allt som behövs!

Jungfrudansen har ett högt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena ligger Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 175 kr/mån
Pris/m²
49 219 kr/m²
Driftkostnad
1 200 kr/år
Byggår
1973
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 14:00-14:40 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jungfrudansen 16, vån 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 150 000 kr
Avgift/månad
3 175 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år

Statistik

941
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips