Vaktmästaregången 8

Masthugget, Göteborg Karta & restider

2 795 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkomna till en härlig gaveltvåa som badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge och fina omgivningar. Välplanerat kök med bra förvaring och utrymme för stora middagssällskap. Stort sovrum med lugnt gårdsläge samt klädkammare i nära anslutning. Helkaklat badrum med tvättmaskin.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67,5 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 463 kr/mån
Pris/m²
41 407 kr/m²
Byggår
1967-1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vaktmästaregången 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
3 463 kr/mån

Statistik

4 076
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 13 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips