Slättåkragränd 58, 1 tr

Östberga / Älvsjö, Stockholm Karta & restider

1 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkomna till en mycket smakfullt renoverad 2:a med extremt goda förvaringsmöjligheter som måste upplevas! Optimal planerad lägenhet med generösa ytor. Genomgående parkettgolv och målade väggar i hela bostaden. Stambytt badrum samt WC med tvättmaskin och torktumlare. Stora fönsterpartier i samtliga rum med fint ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och en trivsam känsla i hela bostaden. Lägenheten erbjuder ett fullutrustat och smakfullt renoverat kök, ett luftigt vardagsrum med anslutning till balkong, ett ljust sovrum, en generös klädkammare som även kan användas som ett kontor etc och ett stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

KOMMUNIKATIONER:

Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busslinjerna 168 och 134 stannar ca 50 meter från huset. Buss nr 165 går ca 50 meter från huset.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

OMRÅDET:

Östberga är ett område med ett utmärkt läge då det ligger väldigt nära City samt mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Området är beläget nära Årsta och Örby. I närområdet kommer nya bostäder att byggas och Östberga kommer att bli ännu attraktivare Många bostadsinnehavare i Östberga flyttar oftast inom området då de stortrivs väldigt bra här och priserna är väldigt bra med tanke på läget.

Här erbjuds därtill ett boende i lugnt, trevligt och barnvänligt område med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott.

I närområdet finner ni flera matbutiker som ligger en kort sträcka från bostaden och i området har ni även den stora matbutiken Coop. Det finns ett flertal förskolor och skolor i området.

Flera stora köpcenter ligger i närheten av Östberga.

Egen parkeringsplats kan övertas. I området finns även gott om fri parkering.

Hiss finns.

Måste verkligen upplevas!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 228 kr/mån
Pris/m²
28 099 kr/m²
Driftkostnad
3 000 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 13:00-13:45 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 18:30-19:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slättåkragränd 58, 1 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
4 228 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år

Statistik

1 345
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips