Banérgatan 71, 1 tr

Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholm Karta & restider

4 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Genomgående 2:a med öppen spis på Nedre Gärdet. Lägenhetens fönster vetter åt två olika håll för maximalt ljusinsläpp, vardagsrum mot Banérgatan och sovrum samt kök mot lugn och grön bakgård. Insynen är minimal då det är långt till närmaste fasad åt båda håll.
När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om inbyggda garderober och charmiga originaldetaljer som de små elefanthandtagen. Från hallen når du köket samt den lilla halvan mitt i lägenheten som idag används som kontor. Mitt i lägenheten finns den fungerande öppna spisen som skänker extra mysfaktor under årets mörka månader. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och materialval.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med två stora fönster. Plats för all tänkbar möblering som soffa, matgrupp och bokhylla.

SOVRUM
Rymligt sovrum mot innergård med plats för både dubbelsäng och exempelvis byrå. Förvaring i inbyggda garderober i original.

KÖK
Kök med gott om förvaring och matplats för ca 4 personer. Stort fönster mot innergård. Köket är utrustat med kyl/frys, dubbel diskho, skafferi och elspis. Kolfilterfläkt får monteras. Väggar samt köksluckor är nymålade.

HALL
Plats för möblering i form av tex byrå i den stora hallen. Flera inbyggda garderober i original med vackra elefanthandtag.

BADRUM
Helkaklat stambytt badrum i neutrala färger. Vitt kakel på vägarna och mörkt klinker på golv. Utrustat med duschhörna, WC, handfat och toppmatad tvättmaskin.

FÖRRÅD
Säljaren disponerar i dagsläget två stycken källarförråd med hiss som går hela vägen ner.

OMRÅDE
Fastigheten är belägen på Nedre Gärdet, nära Karlaplan, Tessinparken och Fältöversten. Du kan promenera ner till Strandvägen, Djurgården och Stureplan på ca fem-tio minuter och det är även i direkt närhet till allmänna kommunikationer som tunnelbana och buss. Både ettans och fyrans blåbussar finns direkt runt hörnet och t-bana Karlaplan två minuters promenad bort. På bara ett par minuter når du även stora Ladugårdsgärdet för en löptur eller promenad. Den här delen av Banérgatan är en återvändsgata så trafiken är minimal och det är lätt att hitta parkering.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 574 kr/mån
Pris/m²
73 689 kr/m²
Driftkostnad
6 000 kr/år
Byggår
1951
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 14:20-15:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Banérgatan 71, 1 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 495 000 kr
Avgift/månad
3 574 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år

Statistik

3 019
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips