Traneredsvägen 35A

Påvelund, Göteborg Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

Vi har förmånen att förmedla en fint renoverad lägenhet i en idyllisk miljö i trivsamma Påvelund med det mesta inom bekvämt avstånd.
Lägenheten har genomgående ekparkett i alla rum samt kök och till detta ljusa väggar. Bostaden bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck samt takfönster.

Det helkaklade badrummet från 2014 med tvättmaskin har grafitgrått klinkergolv med elektrisk golvvärme samt vitt kakel på väggarna.

Det trivsamma och luftiga köket från 2014 har vita högblanka köksluckor till svart arbetsbänk i laminat och vitt liggande kakel och spotlights i tak.

Lägenheten bjuder vidare på ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

På samma våningsplan nås ett förråd.

För dig som vill åka kollektivt ligger busshållplats och spårvagnshållplats bara ett par minuters promenadväg bort vid Påvelunds center och Käringberget.

För de boende i Påvelund finns även vacker natur med promenadvägar i området samt cykelavstånd till havet. Här bor man med ett härligt läge i ett välskött, mycket trivsamt område nära kommunikationer och Frölunda Torg med all tänkbar service. Perfekt för dig som vill bo nära naturen och samtidigt snabbt och lätt kunna ta dig in till havet och centrala Göteborg.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
57 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Byggår
1968
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Traneredsvägen 35A och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

172
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips