Hakon Ahlbergs väg

Sidsjö, Sundsvall Karta & restider

1 295 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

25 av 44 lägenheter sålda!
SHH Bostad är redo att uppföra BRF Sidsjögläntan! Du som väljer att bo i Brf Sidsjögläntan får bra standard och kvalité redan från början. Stora fönster och 2,70 m i takhöjd ger ett modernt och ljust boende. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stora sociala ytor. Lägenheterna har genomgående ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummen har helkaklade väggar, klinkergolv, duschdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme. Köken har gott om förvaring och är utrustade med kyl, frys, inbyggnadsugn, häll, mikro samt diskmaskin.

I föreningens fyra hus, som har putsad fasad och sadeltak, finns hiss för att underlätta vardagen. Alla lägenheter i bottenplan har en stor trallbelagd uteplats. Husets alla 2:or har balkong och alla 3:or bjuder på två balkonger i vardera väderstreck. Varje lägenhet har praktiskt en stor klädkammare/förråd, det finns även möjlighet att hyra extra förråd på tomten. För den som har bil finns möjlighet att hyra carport eller parkering med motorvärme. Totalentreprenör NCC.

Beräknad inflyttning är vår/sommar 2018. Här kommer du bo mitt i naturens lugn men samtidigt granne med stadens puls. Idag är 25 av 44 lägenheter sålda.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 837 kr/mån
Pris/m²
23 545 kr/m²
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hakon Ahlbergs väg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 295 000 kr
Avgift/månad
2 837 kr/mån

Statistik

414
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips