Tvååkersgränd 8, 2 tr

Östberga / Älvsjö, Stockholm Karta & restider

2 250 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

En 3,5:a som bör upplevas! Lägenheten har ett klockrent läge med balkong i söderläge och med utsikt mot Globen. Här erbjuds ett topprenoverat kök med full maskinpark, ljust och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier, 2 sovrum, en alkov som kan användas som kontor eller extra sovrum samt stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kombinationen av lägenhetens rikliga ljusinsläpp och snygga renoveringar gör detta till ett bekvämt och modernt boende med en trivsam känsla.

KOMMUNIKATIONER:

Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busslinjerna 168 och 134 stannar ca 50 meter från huset. Buss nr 165 går ca 50 meter från huset.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

OMRÅDET:

Östberga är ett område med ett utmärkt läge då det ligger väldigt nära City samt mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Området är beläget nära Årsta och Örby. I närområdet kommer nya bostäder att byggas och Östberga kommer att bli ännu attraktivare Många bostadsinnehavare i Östberga flyttar oftast inom området då de stortrivs väldigt bra här och priserna är väldigt bra med tanke på läget.

Här erbjuds därtill ett boende i lugnt, trevligt och barnvänligt område med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott.

I närområdet finner ni flera matbutiker som ligger en kort sträcka från bostaden och i området har ni även den stora matbutiken Coop. Det finns ett flertal förskolor och skolor i området.

Flera stora köpcenter ligger i närheten av Östberga.

Egen parkeringsplats kan övertas. I området finns även gott om fri parkering.

Hiss finns.

Måste verkligen upplevas!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83 m²
Antal rum
3,5 rum
Avgift/månad
4 588 kr/mån
Pris/m²
27 108 kr/m²
Driftkostnad
5 400 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 14:15-15:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 19:30-20:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tvååkersgränd 8, 2 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 250 000 kr
Avgift/månad
4 588 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år

Statistik

1 691
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips