Oxelvägen 39

Stensö, Nacka Karta & restider

2 350 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

I populära Älta, ett stenkast från centrum, natur och utmärkta kommunikationer finner man denna 3a. I lägenheten möts man av ljusa inslag som tillsammans med fönsterpartierna och de två stora balkongerna skapar en ljus och trevlig atmosfär som genomsyrar lägenheten. Trots de stora och många fönsterpartierna är det minimal insyn. Bra planerad och funktionell lägenhet med gott om förvaring och dessutom god möjlighet att använda delar av lägenheten som uthyrningsdel. För den som vill sätta sin egen prägel erbjuder denna lägenhet utmärkta förutsättningar. Kronan på verket i denna trea är det stora och härliga vardagsrummet med utgång direkt till den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

Välskött förening där ekonomin är välmående vilket det faktum att det ska ske en avgiftssänkning från och med 1/4 2017 visar. I föreningen finns dessutom, tvättstuga med gratis tvättmedel (!!), återbruksrum, bokklubb, gästlägenhet att hyra, bastu, gym samt pingisrum. Föreningen sköter innergårdarna exceptionellt där grönområdena samt grillplatsen håller hög klass. Källarförråd finns tillgängligt som hör till lägenheten.

I Älta finns fantastiska Nackareservatet samt Hellasgården. Här finner man vacker natur med inslag av stora grönområden, sjöar samt underbara promenadstråk. I området finns dessutom två fotbollsplaner, ishall samt utomhusgym. Utmärkta kommunikationer i form utav motorvägsbussar som tar dig till stadens puls på 20 minuter. Närservice finns nära till hands i Älta centrum där man finner det mesta som man behöver i vardagen såsom, apotek, vårdcentral, post, affärer m.m. För mer shopping finner man Sickla Köpkvarter på behagligt avstånd, cirka 20 minuter med buss.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 229 kr/mån
Pris/m²
26 705 kr/m²
Driftkostnad
3 432 kr/år
Räkna på boendet
  • Måndag 20 feb kl 18:00-18:30 Spara
    Öppen visning. Anmäl dig gärna. Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxelvägen 39 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 350 000 kr
Avgift/månad
5 229 kr/mån
Driftkostnad
3 432 kr/år

Statistik

1 558
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips