Östra Kasernvägen

Brf Kapernaum - Rindö Hamn, Vaxholm Karta & restider

2 690 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

I en stenbyggnad från sekelskiftet mitt i skärgårdsdrömmen RIndö Hamn, byggs nu 46 lägenheter i varierande storlekar. I Brf Kapernaum kombineras gamla värden som högt i tak(ca 3,5 meter) och generösa ljusinsläpp med moderna lösningar och lättskötta materialval av hög kvalitet. Här kan du dra fördel av kvaliteterna i en nyproducerad lägenhet och samtidigt njuta av härlig sekelskiftescharm. Det bästa av två världar.

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommartid. Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i det elljusbelysta motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller hyr en kajak på kajakcentret Vaxholms Brygghus och gör en utflykt på havet. Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet - café och försäljning av egentillverkad ost - eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Till lägenheterna hör varsitt förråd i fastighetens källare. I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak och cykelförråd.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 545 kr/mån
Pris/m²
36 849 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Kasernvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 690 000 kr
Avgift/månad
3 545 kr/mån

Statistik

1 203
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips