Beckomberga allé 5

Bromma / Beckomberga, Stockholm Karta & restider

3 450 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

VARMT VÄLKOMNA PÅ VIP-VISNING!
Denna underbara 3:a erbjuder en smart planlösning, gavelläge, stor balkong i söderläge och hög materialstandard. Låg avgift i en förening som erbjuder garage och mycket annat. Nära till allt!

Bostaden är disponerad enligt följande:

Välkomnande entré med plats för avhägning. Vedum garderober med skjutdörrar i spegelglas. Ljusa toner på de målade väggarna kombinerat med mattlackad Ek-parkett på golvet som sedan är genomgående i lägenheten.

Invid hallen ligger det mindre sovrummet. Även här är väggarna vitmålade och rummet innehar även ett stort fönster som skänker trevligt ljusinsläpp. Här finns även en garderob med förvaring.

Stort badrum med hög standard. Helkaklat och utrustat med vägghängd WC från Gustavsberg, takdusch med duschväggar i klarglas, vägghängt tvättställ med handfat, TM & TT och handdukstork. Badrumsskåp med förvaring och tillhörande arbetsyta i form av en bänkskiva i laminat.

Vidare in till de sociala ytorna i vardagsrummet. Nästan 20 kvadratmeter stort så har du här gott om möbleringsmöjligheter. Stort fönsterparti som skänker rummet ett fantastiskt ljus. Även här ligger den fina Ek-parketten på golvet och väggarna är vitmålade.

I anslutning till vardagsrummet ligger köket. Detta påkostade Vedum-kök innehar rostfria vitvaror från Siemens; integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, Kyl & frys, inbyggnadsmikro, samt induktionshäll.
Moderna köksluckor i grå nyans och arbetsytorna är av komposit. Här finns fönster i två riktningar samt gott om plats för matbord.

Från köket når du även ut till den rymliga balkongen i bästa solläge (söder). Här kan du njuta av solen under hela dagen, och varför inte ta fram grillen och bjuda vänner på grillfest?

Längst in i bostaden har ni master bedroom. Med 13,5 kvadratmeter och två fönster blir rummet väldigt trevligt och luftigt.
Här finns även garderober med skjutdörrar samt ett linneskåp.

Intill Beckombergas historiska byggnader bygger nu Riksbyggen Brf Vingården som tillsammans med lånade detaljer från och nya moderna inslag skapar ett helt nytt formspråk i Beckomberga, lägenheterna håller en för området extremt hög standard och sticker tack vare detta ut i mängden.
I anslutning till föreningen fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser, skridskobana och grill. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek. I hjärtat av parken finns en Kulturpaviljong på 625 kvm där du får ta del av västerorts blomstrande kulturliv.

För mer information om visning, lägenheten, föreningen och området; kontakta mig på 06 945 03 00.

Mvh Fredrik Crona
Svenska Mäklarhuset, Bromma

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
70,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 350 kr/mån
Pris/m²
48 936 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet
  • Torsdag 23 feb kl 17:30-18:00 Spara
    Varmt välkommen på förhandsvisning som sker på Gustavslundsvägen 167
  • Söndag 26 feb kl 12:00-12:30 Spara
    Varmt välkomna på kontorsvisning, Gustavslundsvägen 167!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Beckomberga allé 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 450 000 kr
Avgift/månad
3 350 kr/mån

Statistik

781
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips