Fågelsången 2b

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

3 950 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till en fantastisk trea på en av Sundbybergs populäraste adresser! Lägenheten är en dröm i vitt med vackra exklusiva materialval och har en optimal planlösning med balkong i syd/väst läge! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum som ligger centrerat i bostaden med delvis öppen planlösning mot kök. De två sovrummen är ljusa och trevliga varav ett har utgång till balkong. Köket är modernt, stilrent och renoverat med vita luckor och gott om arbetsytor. Badrummet är helkaklat och ligger perfekt i anslutning till hallen. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett fantastiskt fint parkettgolv i vitlaserad kulör.

Här bor ni i en otroligt välskött förening med ett lugnt läge ett stenkast från Sundbybergs vackra Vattentorn. I Tornparken finns härliga grönytor för picknick och promenader samt en paus i det nyöppnade Delibruket i vattentornet som sägs leverera småstadens godaste pizzor, är ett måste.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Utanför dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och tvärbana.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
2 603 kr/mån
Pris/m²
58 088 kr/m²
Byggår
1946
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fågelsången 2b och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Avgift/månad
2 603 kr/mån

Statistik

5 154
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips