Skolgatan 9

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

3 950 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Äntligen finns möjligheten att köpa denna vackra sekelskifteslägenhet i Sundbybergs gamla Centralskola. En lägenhet med karaktär. Bostaden levererar en fantastisk rymd, 3m takhöjd samt flertalet stora fönster i två väderstreck! Två rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt över anlagda trädgårdar, helkaklat badrum, walk-in closet och ett smart loft för extra förvaring. Perfekt för er som önskar ett boende över det vanliga!

Här bor man med ett suveränt läge som inte kan bli mer centralt och samtidigt så lummigt och trivsamt. Härifrån har man endast några få minuters promenad (endast ca 5 min) till utmärkta kommunikationer. Här kan man välja och vraka på vilket färdsätt man föredrar; tunnelbana, pendeltåg (endast ca 8 minuter till Sthlm city), tvärbanan (mellan Solna C och Alvik) och flertalet busslinjer.

All tänkbar service, butiker och restauranger finns i direkt närhet. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur. Föreningens gård är som en egen grönskande oas mitt i centrum med bland annat grillplats, lekplats och gräsytor. Härliga promenad- och joggingstråk har man kring sjöarna (Löt- och Råstasjön). I Ursvik finns också populära motions- och skidspår. Fler parker som finns närheten är Tornparken och Marabouparken. För den som önskar ta en promenad till Vasastan eller Kungsholmen kan man gå längst vattnet hela vägen in till city. I slutet av Fredsgatan finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 986 kr/mån
Pris/m²
52 318 kr/m²
Byggår
1900
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skolgatan 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Avgift/månad
4 986 kr/mån

Statistik

4 146
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips