Stig Lindbergs gata 17b

Gustavsberg-Porslinskvarteren, Värmdö Karta & restider

3 300 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

En fin 3:a med hela 3,9 meter i takhöjd i det gamla anrika fabrikshuset. Här har man så långt som möjligt försökt behålla industrikänslan med bevarande av takbalkar, pelare och högt i tak. Lägenheten har dessutom ett sovloft på hela 25 kvm med en lofthöjd på 1,5 meter.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum varav ett Masterbedroom. Från vardagsrummet har du utgång till den härliga balkongen som ligger i ett ypperligt söderläge.

Kvaliteten är hög på inredning och utrustning med bland annat ekparkett- och klinkergolv, golvvärme i bad, stenskiva i kök, infällda spottar i kök och bad samt fönsterbänkar av betong.

På taket kommer det finnas en stor gemensam terrass. I trapphus och entréer kommer den industriella känslan att bevaras i form av belysning, golv och trappor med svetsade räcken och handledare. I markplan kommer det finnas tvättstuga, barnvagnsförråd och cykelförråd och i källarplanet kommer det att finnas ett garage för föreningen medlemmar. Det gamla fabriksområdet vid Gustavsbergs Hamn håller på att omvandlas och byggs nu om till en levande stadsdel med bostäder, butiker, caféer och parkstråk.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 m²
Biarea
25 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 796 kr/mån
Pris/m²
39 286 kr/m²
Driftkostnad
6 000 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stig Lindbergs gata 17b och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 300 000 kr
Avgift/månad
4 796 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år

Statistik

1 747
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips