Göran Perssons väg 21

Huvudsta, Solna Karta & restider

2 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma lägenhet belägen i ett centralt läge nära tunnelbana. Här har du möjlighet att skapa ditt egna drömboende! Rejäla fönsterpartier som vetter mot grönska som skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med lättmöblerat vardagsrum och vältilltagna sovrum. Vältilltaget kök med matplats för större sällskap. I samband med kommande stambyte finns möjlighet att påverka utformningen av sitt nya badrum. Till boendet hör en stor balkong i soligt och fritt läge.

Att bo på Göran Perssons väg innebär många fördelar. Här finns Huvudsta Centrum ett stenkast bort med goda kommunikationer och service, sköna promenad-/joggingstråk längs Ulvsundasjön och Pampas Marina samt Ica Maxi, Lidl, Solna Centrum och Sundbybergs Centrum i närheten. Den nya tvärbanan finns ett gångavstånd bort med linjen Alvik-Solna C. Tunnelbanan i Huvudsta Centrum tar dig till Stockholm City på ca 9 min.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Brf Anderstorp är stor HSB förening som förfogar bland annat över eget gym, bastu och övernattningslägenheter. Förutom föreningens gym finns andra träningsmöjligheter i närheten på Fitness24/7 (Huvudsta C), Actic och Sats.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 633 kr/mån
Pris/m²
36 084 kr/m²
Driftkostnad
5 220 kr/år
Byggår
1969-1970
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Göran Perssons väg 21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
4 633 kr/mån
Driftkostnad
5 220 kr/år

Statistik

2 211
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips