Kungälvsvägen 58

Kungälv, Kungälv Karta & restider

2 595 000 kr
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

Nu presenterar vi inom kort en utav Kungälvs läckraste treor! Med stort utropstecken! Här finner ni allt man kan önska sig och lite till..

Ni kikar på en lägenhet med modern planlösning, välvalda påkostade tillval och ytskikt, fräscht, nytt och stilrent! En bostad som utöver sin boyta erbjuder en magisk uteplats på hela 45 kvadratmeter! Den magnifika uteplatsen ligger i skyddat sydvästligt läge och erbjuder så mycket mer än "bara" en lägenhet. Här njuter ni utav radhuskänslan men har all bekvämlighet som en bostadsrätt erbjuder.

Området är familjärt och pittoreskt med sina varierande byggnader, takåsar och husknutar. En liten oas med härlig "bullerby karaktär", samtidigt finner ni promenad avstånd till allt! Läget erbjuder bland annat närhet till centrum, goda kommunikationer (runt hörnet finns direktbuss till Göteborgs innerstad vilken endast tar 20-25 minuter), härlig natur, förskolor, gym och mer därtill!

Önskar ni bo i närområdet till Kungälvs nya stadskärna som nu växer fram med ett nytt samlat resecentrum samt handel med ca 100 butiker och restauranger är detta den perfekta bostaden för er! Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 400 kr/mån
Pris/m²
34 600 kr/m²
Driftkostnad
3 600 kr/år
Byggår
2013
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungälvsvägen 58 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
4 400 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år

Statistik

425
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips