Östra storgatan 138

Liljeholmen, Jönköping Karta & restider

1 895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

För dig som söker en bostad med riktigt bra läge finns nu möjlighet att förvärva tre rum och kök högst upp i huset på Östra storgatan 138. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Vättern från sovrum och vardagsrum samt fria vyer från den härliga söderbalkongen. Tar du hissen ner till entréplan har du gångavstånd till allt vad centrala Jönköping har att erbjuda i form av nöjen, butiker och service. Bussen avgår från närliggande hållplats och önskar du ta ett dopp ligger Vätterstranden på andra sidan gatan. Med andra ord ett riktigt toppläge- både i området och i fastigheten!

Själva bostaden är i genomgående gott skick med stilrena materialval och ljus färgsättning. Det stora vardagsrummet skapar sociala ytor för vänner och familj att umgås på. Köket inbjuder till matlagning och sommartid kan ni avnjuta middagen på den härliga balkongen. De två sovrummen är väl tilltagna och rymmer plats för säng med tillhörande möblemang. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter tack vare flera platsbyggda garderober och klädkammare. Även badrummet är storlek större så här slipper ni att trängas om ni är fler i hushållet.

Utsikten och bostaden bör verkligen upplevas på plats då bilderna inte riktigt gör den rättvisa. Missa inte denna möjlighet på ett av Liljeholmens bästa lägen. Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 707 kr/mån
Pris/m²
22 831 kr/m²
Driftkostnad
5 100 kr/år
Byggår
86-88
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 15:00-15:45 Spara
    Öppen visning. Anmäl dig gärna. Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 17:00-17:30 Spara
    Öppen visning. Anmäl dig gärna. Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra storgatan 138 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Avgift/månad
4 707 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år

Statistik

4 537
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips