Klostergången 5

Masthugget, Göteborg Karta & restider

3 295 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Högst upp i huset ligger denna ljusa och insynsskyddad trea med fönster i två väderstreck. Lägenheten har välplanerad planlösning, trevliga sällskapsytor med stort kök och vardagsrum, generösa fönsterpartier samt stor balkong i söderläge. Två stora sovrum som båda har utgång till balkongen. Goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Lägenheten är välvårdad men i äldre skick och perfekt för den som vill sätta sin egen prägel. Bekvämt läge med hiss direkt ner till garaget.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och det älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 253 kr/mån
Pris/m²
38 765 kr/m²
Byggår
1967-1972
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 13:10-14:20 Spara
    Vänligen boka tid!
  • Tisdag 28 feb kl 17:00-17:30 Spara
    Vänligen boka tid!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klostergången 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Avgift/månad
4 253 kr/mån

Statistik

4 241
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips