Muréngatan 20, lgh A0701

Söder, Gävle Karta & restider

2 669 350 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Trygghetsboendet Takterrassen välkomnar dig som fyllt 65 år vid inflytt 2017 till ett centralt boende utöver det vanliga!

Denna nyproducerade trerummare om 91,6 kvm ger högt och fritt läge i huset! Lägenheten är ljus och välplanerad med fönster i tre väderstreck och en stor möblerbar balkong i västerläge.

Några faciliteter som huset erbjuder är bemannad reception, hiss till samtliga våningsplan, takterrass med boulebana och solstolar, garage, innergård med odlingsmöjligheter, gym, bastu, gästlägenhet och ett eget intranät med info om aktiviteter med mera. Huset är genomgående tillgänglighetsanpassat.

Här finns även en mängd gemensamhetsytor som inbjuder till gemenskap och aktiviteter för föreningens medlemmar. En matsal ger möjlighet till gemensamma måltider och här finns även en friskvårdslokal dit till exempel hälsocentral, massör, frisör eller fotvård kan komma och ha verksamhet.

Det trevliga läget på Muréngatan ger närhet till såväl affärer, centralstation, bussar, bibliotek, muséer, och restauranger. Ett stenkast bort kan du strosa på kullerstenarna i Gamla Gefle och Gavleån och grönytor ligger inom bekvämt promenadavstånd. I huset intill bygger vårdföretaget Humana ett påkostat vårdboende som bland annat erbjuder personlig assistans och hemtjänst. I huset uppförs 70 lägenheter, från 2-4 RoK, preliminär inflytt juni 2017. Ett fantastiskt boende för dig som fyllt, eller är i närheten av att fylla 65 år. Se www.brf-takterrassen.se för mer info!

(OBS - bilderna är fotade i den uppförda visningslägenheten och avser 2 RoK. Detta är ett exempel på en bostad, se http://brf-takterrassen.se/ eller kontakta oss för lediga lägen)

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91,6 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 114 kr/mån
Pris/m²
29 141 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Muréngatan 20, lgh A0701 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 669 350 kr
Avgift/månad
5 114 kr/mån

Statistik

772
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips