Borgarfjordsgatan 21 a

Stockholm Karta & restider

3 150 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltrea 8 tr upp med modern öppen planlösning, solig loggia, smakfulla materialval & fenomenal utsikt från alla rum!

Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp i kombination med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora insynsfria fönsterpartier med fenomenal utsikt från alla rum. Ytdisponeringen av bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter dels i form av en stor klädkammare, stor solig loggia och badrum med tvättdel. Ytskikten är genomgående smakfulla med genomgående parkett- och klinkergolv, smakfullt badrum med tvättdel och stilfullt kök. Brf med relaxavdelning & bastu, övernattningslägenheter och underbar takterrass!

Området är mycket populärt tack vare närheten till allt. Runt husknuten ligger Kista galleria med flertalet butiker och caféer, Gocartbana, biograf och mycket mer. I anslutning till gallerian finns mycket goda kommunikationer i om flertalet bussar och Blåa linjens t-bana (som även planeras att byggas ut till Barkarby). Inom promenadavstånd finns flertalet skolor, förskolor och dagmammor. En kort promenad bort ligger Järvafältet med gott om motionsspår, stora ströv- och skogsområden samt Igelbäcken. För den bilburne når man E4:an på bara någon minut och det går även fort att ta sig till Arlanda.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 711 kr/mån
Pris/m²
37 500 kr/m²
Byggår
2015
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 11:30-12:15 Spara
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Borgarfjordsgatan 21 a och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 150 000 kr
Avgift/månad
4 711 kr/mån

Statistik

877
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips