Oxenstiernas allé 21

Sundbyberg / Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

2 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till denna välplanerade och moderna trea i expansiva Ursvik! En delvis öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna trerummare till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. Bostaden är genomgående ljus med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder lägenheten två rymliga sovrum samt ett modernt utrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kronan på verket är lägenhetens balkong mot innergården med kvällssol!

Denna mycket moderna och stilrena bostad finner du på attraktiv huvudgata i Ursvik som i dagsläget är ett bostadsområde som växer och utvecklas i mycket rask takt. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters resetid.

Ett stenkast ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och vandringsstråk i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
59 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 457 kr/mån
Pris/m²
42 288 kr/m²
Byggår
2014/2015
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxenstiernas allé 21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
3 457 kr/mån

Statistik

3 187
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips