Hållövägen 13

Blåsut, Stockholm Karta & restider

5 195 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Sällan till salu - Välplanerad 4:a med inglasad balkong i söderläge, två badrum, stabil förening med två avgiftsfria månader 2016.

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 4:a där takhöjden om 2.52 meter skapar härlig rymd. Dessa lägenheter är väldigt sällan till salu och ni erbjuds nu en unik möjlighet att få tillgång till en av vårt områdes mest populära bostäder. På tredje våningen i en stabil förening med barnvänlig innergård återfinns denna bostad som är perfekt för barnfamiljen.

Bostaden erbjuder ett större badrum med tvättmaskin samt torktumlare, gäst wc, tre ordentliga sovrum, inglasad balkong i söderläge, väl tilltaget vardagsrum samt ett komplett kök med gott om plats för större middagar.
Genomgående smakfulla tillval präglar lägenheten där den smarta planlösningen sätter sin prägel tillsammans med härligt ljusinsläpp från två väderstreck i ett insynsskyddat läge.

Kort och gott hittas här den perfekta familjelägenheten i en stabil och välskött HSB-förening som under 2016 haft TVÅ avgiftsfria månader. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV. Här bor ni i ett nybyggt och eftertraktat område som har framtiden för sig. Letar ni efter det problemfria boendet och ett tryggt hem för er familj, missa inte chansen att förvärva denna pärla.

Tunnelbanan återfinns ett stenkast från bostaden där man snabbt och smidigt tar sig in till Södermalm. Gångavstånd över bron till Skanstull samt någon minuts åktid med tunnelbanan tar dig direkt in till stadens puls.

Området har byggts i olika etapper med start 2008. De två senaste etapperna kommer stå klara 2019 och erbjuder då ännu bredare serviceutbud med förskola och fik.Idag finns redan en förskola i området, den ombyggda grundskolan. Dessutom återfinns närheten till Globen shopping, Tele-2 arena med familjevänliga Tolv samt skidåkning i Hammarbybacken. Närhet till Gamla Enskede och Nackareservatet sätter pricken över i:et i detta framtidsområde.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
94,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 328 kr/mån
Pris/m²
54 974 kr/m²
Byggår
2013
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 13:00-13:45 Spara
  • Måndag 27 feb kl 18:00-18:30 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hållövägen 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 195 000 kr
Avgift/månad
5 328 kr/mån

Statistik

2 229
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips