Stengatan 10

Centralt, Lysekil Karta & restider

2 895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

På Stengatan 10, i nybildade bostadsrättsföreningen Lysekil Havsvy, finner vi en av stadens absolut vackraste lägenheter. Totalrenoverad i finaste sekelskiftesstil, med högsta klass i varje utförande och detalj. Ingenting har lämnats åt slumpen. 118 kvm fördelade på två etage med generösa balkong med hänförande havsutsikt på båda plan. Från lägenheten blickar du ut över öppna havet, Lysekils skärgård och solnedgången i väst. Åt andra hållet syns Gullmarn och Fiskebäckskils vita siluett. Genomgående fina mattlackerade trägolv, bevarade från förr eller nylagda, profilerade dörrfoder och golvlister i gammal stil samt spröjsade fönster med djupa fönsternischer. Exklusivt inrett badrum liksom kök från Ballingslöv. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartiet vetter mot väst, två rejäla sovrum på nedre plan och övre etage bjuder på ett rum med ett ljus och en rymd och utsikt som måste upplevas på plats!

På Stengatan bor du mitt i stan men ändå lugnt och du når allt på bara några minuter; Centrum med butiker, restauranger, strandpromenaderna, bad, båthamn och allt annat Lysekil har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning av en lägenhet långt utöver det vanliga, ett boende för dig som söker ett vackert och genomtänkt kvalitetsboende med en känsla av exklusiv harmoni.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
118 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
6 207 kr/mån
Pris/m²
24 534 kr/m²
Byggår
1932
Räkna på boendet
  • Torsdag 23 feb kl 16:00-16:30 Spara
    Föranmälan krävs
  • Lördag 25 feb kl 11:00-11:30 Spara
    Föranmälan krävs
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stengatan 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 895 000 kr
Avgift/månad
6 207 kr/mån

Statistik

3 254
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips