Rinkebyvägen 5B, 2 tr

Duvbo / Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

3 895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Mitt i Duvbos villaidyll! Generös fyra med välplanerade ytor! Avgiftsfritt varje december!

Man kan förstå att det är enkelt att förälska sig i Duvbo´s villaidyll. Området domineras av gamla villor men här finns även några få flerbostadshus. Längs Solängsvägen ligger detta hus från 1929 med 7 lägenheter. Här finns känslan av villaboende men istället för en trädgård som ställer krav bor man i en förening där alla hjälps åt.

Två trappor upp välkomnas ni av en generös hall med gott om utrymme för hela familjens ytterkläder, skor och prylar. På tur i rundvandringen står matrummet som bor granne med köket, ett hemtrevligt och arbetsvänligt kök från Noblessa. De tre sovrummen är smart planerade och gör er på lika bra humör det väl tilltagna vardagsrummet. De ljusa tapeterna och ljusa golven som går igen i alla rum gör lägenheten enhetlig. Rymligt badrum och extratoalett är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Samtidigt.

Varmt välkomna på visning!

OMRÅDE OCH KOMMUNIKATION
Här bor ni omgivna av Duvbos vackra villaområde. För den som gillar att motionera finns Lötsjöns och Råstasjöns fina promenadstråk inom gångavstånd.

För den som snabbt vill komma in till city är tunnelbanan att rekommendera (ca 15 minuter promenad till både Rissne och Duvbo) men annars är det ca 20 minuters promenad till Sundbyberg station där det finns pendeltåg, tvärbana, t-bana och buss. Det finns två busshållplatser inom 5 minuters promenad. Busshållplats nr 1 är Duvkullavägen - där passerar buss 155 (Brommaplan T-bana - Akalla) och 512 (Spånga station - Solna Centrum) och nattbuss 196 (Stockholm C - Hjulsta). Busshållplats nr 2 är Ekbacken - där passerar 196, 512 och 504 (Sundbybergs station - Rissne).

Med andra ord så tar du dig smidigt till både tunnelbanor (grön eller blå), tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg. I övrigt kommer tvärbanan (Kistagrenen) att passera i området med trafikstart år 2021. 5 min med bil till Bromma Blocks shoppingcentrum samt Bromma flygplats.

För storhandlingen så finns köpcentret Bromma Blocks. I Rissne finns Willys och Stora Coop.

SKOLOR
Kommunala förskolor i området är bland annat Ekbacken och Karusellens förskola. Fristående förskolor i området är Solgläntan Waldorfförskola och Linet i Ur och Skur. Den närmaste kommunala grundskolan är Duvboskolan. Skolan är väldigt populär och har anor från 1900-talets början. Duvboskolan har skolverksamhet från förskoleklass upp till sjätte klass. Se mer för- och grundskolor på Sundbybergs stads hemsida.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
104 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 235 kr/mån
Pris/m²
37 452 kr/m²
Driftkostnad
4 200 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rinkebyvägen 5B, 2 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr
Avgift/månad
4 235 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år

Statistik

4 174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips