Torphagsvägen 14

Ekhagen / Norra Djurgården, Stockholm Karta & restider

5 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Varmt välkommen till ett av Ekhagens guldkorn. Här finner du en lägenhet som är i absolut toppskick och som erbjuder dig som köpare ett boende utöver det vanliga.

Den stora uteplatsen i söder är som gjort för att skapa ett drömboende för den lilla familjen, med gott om plats för både stora grillkvällar och lek med barnen.

När du kommer in i lägenheten möts du av det rymliga vardagsrummet, med en fungerande öppen spis, utgång till den stora uteplatsen, samt öppning mot det renoverade köket. Vardagsrum och kök är centralt placerade och sovrummen ligger praktiskt beläget i andra delen av lägenheten. Lägenheten har två badrum, varav ett nyligen renoverat. Det finns gott om charmiga detaljer såsom exempelvis fiskbensparkett. Lägenheten är insynsskyddad och omgärdad av grönska

Endast ett stenkast till vattnet och småbåtshamnen.

Varmt välkommen på visning!

(Lägenheten består av två hopslagna lägenheter. Det vill säga två kontrakt kommer att skrivas)

Ekhagen:

Ekhagen är en undangömd funkis-fristad, innanför tullarna men med en aura av naturromantik omkring sig.

Ekhagen är en del av stadsdelen Norra Djurgården i Stockholm och tillhör Östermalms stadsdelsnämnd. I Ekhagen ligger ett litet bostadsområde som uppfördes 1935-1938 och består av fyravåningshus med lägenheter byggda i funkisstil. Arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplanen och ritade också en del av husen. Ekhagen är ett av väldigt få områden som är helt byggt i funkisstil.

På ca 7 minuter med tunnelbana når du city, från T-bana Universitetet. Nästgårds har du stora Naturhistoriska Riksmuseet med den väldiga bion Cosmonova. Det är även nära till Stora Skuggan, en stadsnära bondgård, och till den vackra Bergianska trädgården.

Härifrån kan du köra cykelutflykter såväl norr- som söderut från Ekhagen. I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
95 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 192 kr/mån
Pris/m²
57 842 kr/m²
Byggår
1936
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torphagsvägen 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 495 000 kr
Avgift/månad
5 192 kr/mån

Statistik

4 619
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips