Kometvägen 5, 10 tr

Grindtorp, Täby Karta & restider

3 750 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkomna till denna trivsamma fyrarummare med ett fantastiskt läge i populära Grindtorp med närhet till Täby C och bra kommunikationer! Otroligt väldisponerad lägenhet med en generös dubbelbalkong i syd med fantastiskt utsikt tack vare sitt höga läge. Här blickar man ut mot himlen och vyn sträcker sig in över Stockholm.

Trevlig bostad med många stora fönster som släpper in massor av ljus. Planlösningen är välplanerad med ett stort vardasgrum, kök med matplats, badrum, gäst-wc, walk-in-closet, tre sovrum och det ena sovrummet ligger naturligt avgränsas för den som vill göra detta till separat.

Att sätta sin egen prägel på denna bostad är optimalt tack vare bostadens förutsättningar. Föreningen är eftertraktad för läget, stabiliteten, låga belåningen och månadsavgiften där mycket ingår såsom värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Läget är fantastiskt i populära Grindtorp med närhet till Täby C och goda kommunikationer. Fönster och balkongdörrarna har bytts ut det senaste åren mot nya energieffektiva glas.

Nuvarande ägare disponerar även ett vindsförråd.

Populär och stabil förening där man som medlem i föreningen har tillgång till gym, bastu, pingisrum, dart och inomhusbana för boule.

På promenadavstånd finns en matbutik, pizzeria, bensinstation (öppen dygnet runt) samt skolor och dagis. På ca 10 minuters gångavstånd når man Täby centrum , en av de bästa galleriorna i Stockholm. Ett mycket populärt shoppingmål med hela 160 butiker i form av bland annat matbutiker, apotek, klädbutiker, service och banker samt läkarmottagning. Här finns även ett 20-tal restauranger och caféer samt biograf.

Goda kommunikationer via buss från Grindtorp till Danderyds sjukhus på ca 10 minuter, därifrån når ni tunnelbanans röda linje och är i Stockholm på ca 13 minuter. Från Grindtorp är det även gångavstånd till Täby centrum där ni med Roslagsbanan når Stockholm Östra på ca 15 minuter. Även flertalet busslinjer med bussar till olika delar i Täby.

Välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
109 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 454 kr/mån
Pris/m²
34 404 kr/m²
Driftkostnad
2 904 kr/år
Byggår
1961-1964
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 12:00-12:40 Spara
    Öppen visning- Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning- Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kometvägen 5, 10 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 750 000 kr
Avgift/månad
5 454 kr/mån
Driftkostnad
2 904 kr/år

Statistik

1 277
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips