Hakon Ahlbergs väg

Sidsjö, Sundsvall Karta & restider

2 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Välplanerad 4:a om 94 kvm och egen trallbelagd uteplats (22 kvm) med eftermiddagssol.
Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stora sociala ytor. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv, duschdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme. Köket har gott om förvaring och är utrustade med kyl, frys, inbyggnadsugn, häll, mikro samt diskmaskin. Stora fönster och 2,70 m i takhöjd ger ett modernt och ljust boende. Du som väljer att bo i Brf Sidsjögläntan får bra standard och kvalité redan från början.

I föreningens fyra hus, som har putsad fasad och sadeltak, finns hiss för att underlätta vardagen. Alla lägenheter i bottenplan har en stor trallbelagd uteplats. Husets alla 2:or har balkong och alla 3:or bjuder på två balkonger i vardera väderstreck. Varje lägenhet har en stor klädkammare/förråd bekvämt i lägenheten, det finns även möjlighet att hyra extra förråd på tomten. För den som har bil finns möjlighet att hyra carport eller parkering med motorvärme. Totalentreprenör NCC. Byggherre SHH Bostad.

Beräknad inflyttning är vår/sommar 2018. Här kommer du bo mitt i naturens lugn men samtidigt granne med stadens puls. Idag är 25 av 44 lägenheter sålda.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
94 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 749 kr/mån
Pris/m²
26 543 kr/m²
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hakon Ahlbergs väg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
4 749 kr/mån

Statistik

1 023
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips