Dalbobranten 29, 2tr

Sköndal, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

VISNING DEN 26 MARS - MER BILDER OCH FILM KOMMER VECKA 11.
ANMÄL DIG PÅ HEMSIDAN FÖR MER INFORMTION.

Renoverad lägenhet, låg avgift och en Sköndals bästa förening är tre av de många fördelar man hittar i det här huset. Nyrenoverade tvättstugor och ett eget föreningsgym är andra förmåner, som man med fördel kan åtnjuta som ägare till denna bostadsrätt. Gångavstånd till de tre B:na förstås. Bad, Buss och Butiker. Missa inte detta gyllene tillfälle, för ett mycket bättre paket än detta är svårt att finna. Föreningen har även en heltidsanställd vicevärd.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds en mysig uteplats av fin arkitektur, och bara några minuter bort finner ni utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m. Varmt välkommen på visning. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Söderbysjön och Flatenbadet i närheten. Här finns det även en utomhuspool och ett utomhusgym.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
3 867 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dalbobranten 29, 2tr och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
3 867 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år

Statistik

148
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips