Malörtsvägen 1 - 39

Frösakull, Halmstad Karta & restider

2 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Projektet byggstartas första kvartalet 2017 och inflyttning sker i början av 2018.

Snabbhetspremie - De första 14 som skriver förhandsavtal på ett radhus i BRF Onsjöhus kommer erhålla tillval till ett värde av 75. 000kr. Erbjudandet gäller längst t o m 28 februari.

EXTERIÖR

Smakfulla radhus med liggande vit träpanel och stora fönsterpartier. Stenläggningar, uteplats och plantering av häck mm ingår och är färdigställt vid inflyttning.

Samtliga hus kommer att ha uteplatser på baksidan med ett rymligt trädäck. Här kan man koppla av och fånga solen, eller bara vila benen och njuta av barnens lek.

Ett förråd i trädgården gör att du smidigt kan stuva undan cyklar, pulkor och annat som inte behövs för säsongen. Husens baksidor vetter mot en skyddad gångväg som gör att barn tryggt kan ta sig till grannkompisar eller lekplatsen.

Månadsavgiften beräknas till 4 759 kr. (i månadsavgiften ingår amortering av föreningens lån)

PLANLÖSNING

Planlösningen är noga genomtänkt och varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En trappa upp finns 3 sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan du enkelt göra om till ytterligare ett sovrum om familjens behov skulle förändras.

Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Det sistnämnda gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.

INTERIÖRT

God design och robusta material är våra ledord när det kommer till inredning. Alla material utvalda med omsorg och är genomgående av hög kvalitet och standard. Det första du möts av är hallen med klinkergolv som sedan övergår i trägolv i alla rum.

Köket är stilrent i grundutförande med släta vita luckor från HTH, keramikhäll och inbyggd mikrovågsugn.
Helkaklade badrum på varje plan, det ena med badkar det andra med dusch borgar för att täcka hela familjens behov.

TILLVAL

Originalinredningen är en klassisk, bra bas för alla stilar. Här har du oändliga möjligheter att sätta och variera din egen stil med möbler, favorittextilier och tavlor. För dig som vill påverka grundutförandet finns många val för ditt kök. Du kan välja bland flera olika sorters handtag och luckor, utformning med skåp eller lådor samt val av bänkskiva i laminat, massivt trä eller granit.
Som tillval finns också olika vitvarupaket och möjlighet att välja kakel ovanför diskbänken. Infällda spotlights kan väljas till i taket i kök, badrum och hall. Valmöjligheter finns även för handdukstork och golvvärme i badrummet på övervåningen.

För mer detaljerad info, besök www.brfonsjohus.se

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
112,5 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 759 kr/mån
Pris/m²
26 622 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Malörtsvägen 1 - 39 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
4 759 kr/mån

Statistik

927
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips