Selmedalsringen 15, våning 6

Hägerstenshamnen / Axelsberg, Stockholm Karta & restider

5 395 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

**Gavelfemma med insynsskyddat läge, trivsamt ljusinsläpp genom många fönsterpartier och balkong precis vid Hägerstenshamnen**

Högt belägen femma om 121 m² med södervänd balkong och trivsamt ljusinsläpp tack vare fönster över gavel och att den är placerad näst högst upp i huset. Perfekt planerade fem rum och kök med fyra bra sovrum och två badrum. Stort kök, i anslutning till balkong, med plats för stora middagar om så önskas. Lägenheten är omhändertagen men är i behov av viss modernisering. I fastigheten finns hiss för din bekvämlighet. Stabil förening och välskött fastighet belägen med närhet till Mälarens vatten.

Axelsberg/Örnsberg karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. Här bor du nära natursköna grönområden. Axelsberg med tillhörande centrum har det mesta som livsmedelsaffär, pressbyrå, apotek, vårdcentral, restauranger, kemtvätt, frisörer, videobutik, förskolor (exempelvis förskolan Sjöboden belägen i samma fastighet) med mera.

Närhet till Mälaren ger dig fina promenadstråk, bad och fina klipphällar som kan avslutas med solnedgång. Även båtutflykter, fiske, skid- och skridskoåkning är uppskattade aktiviteter här.

Kort promenad till tunnelbana, station Axelsberg och Örnsberg med vilken du når Slussen på cirka 10 minuter. Bussar finns och bryggor med båtlinjetrafik. Lätt att ta sig med bil till riksväg E4/E20.

I närliggande Aspudden finns flera små butiker, restauranger och caféer. I grönområdet Vinterviken (Gröndal) finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. För barnfamiljer finns Arken parken och den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
121 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
6 596 kr/mån
Pris/m²
44 587 kr/m²
Driftkostnad
4 800 kr/år
Byggår
1989
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Selmedalsringen 15, våning 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 395 000 kr
Avgift/månad
6 596 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år

Statistik

5 013
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips