Uppvallen Mården 18

Lofsdalen, Härjedalen Karta & restider

1 495 000 kr
Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Trevligt fritidshus i lugn miljö med vacker natur runt knuten. Stugan är ett 1,5-plans hus med sovloft. Altanen med sittplats är placerad i söderläge och är överbyggd vilket ger ett härligt vindskydd. Här kan man njuta av solen och närheten till naturen året runt!

Invändigt är huset välplanerat med öppen storstuga och kök. Storstugan har högt i tak och breda fönster som ger härligt ljus och fin utsikt över Hovärken och naturen utanför. Huset har två, nyrenoverade sovrum på bottenvåningen samt ett sovloft, totalt finns plats för 8 sovplatser. Badrummet är tidigare renoverat och känns ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är rymligt och har både handdukstork och tvättmaskin. Även bastun är renoverad och har glasdörr som släpper in fint ljus. Hallen har bra förvaringsmöjligheter i form av ett klädkammare direkt till vänster om ingången, det finns även flera garderober längre in i den förlängda halldelen. Huset är välisolerat och därmed energisnålt och här finns en luft-luft värmepump för ekonomisk uppvärmning.

Mården är ett charmigt stugområde med mindre fritidshus, beläget längs Uppvallsvägen. Längs denna väg ligger flera av Lofsdalens populära stugbyar. Från Uppvallen når man de flesta av Lofsdalens fina längdspår med varierad svårighetsgrad och sträckning. I direkt närhet finns även skoterled. Med bara några minuters bilfärd når man både Lofsdalens trevliga bykärna samt den stora skidanläggningen vid Hovärken.

Under hösten har man röjt träd i området och på så vis skapat en helt annan atmosfär och kontakt med fjällen. Tomten känns ljusare och luftigare och framförallt ger det en härlig utsikt mot fjäll och sjö.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
62 m²
Tomtarea
1 058 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
23 312 kr/år
Byggår
1979
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Uppvallen Mården 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Driftkostnad
23 312 kr/år

Statistik

2 619
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips