Storgrova 38

Kittelfjäll, Vilhelmina Karta & restider

2 550 000 kr
Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Snyggt parhus på en oemotståndlig belägenhet, vacker öppen panoramavy mot dalen och bergsmassiven. Ski in/out läge, där du snedglider till hotellets utbud.
Hallen är till golvytan praktiskt beklädd med grå klinkers som leder oss ända till den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum. De stora fönsterytornas stora ljusinsläpp och den magnifik utsikten ger ett mycket harmoniskt intryck.
Tilltalande och optimerad planlösning med dubbla sovrum på bottenvåningen och ytterligare sovrum och allrum en trappa upp. Rymligt duschrum med vitt kakel och klinkers i grå nyans mot hallen och som sig bör i fjällvärlden, även en bastu i anslutning. Glas duschdörrar. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Förrådsrum möter upp direkt till vänster, med samlingspunkten för golvvärmens panna (el) och varmvattenberedare. Goda förvaringsytor.
Över våningen erbjuder ett flexibelt nyttjande. Nulägets utformning med allrum och sovrum, kan enkelt förändras. Erbjuder en luftig känsla, tack vare den den stora öppna ytan endast begränsad av ett räcke mot bottenvåningen och fjällens majestätiska vyer!

Hel- eller delfinansieringen är mycket goda via uthyrning genom Kittelfjälls stugförmedlingar.

Kittelfjäll anses som ett av Sveriges absolut bästa skidorter med en massa möjligheter till fin exklusiv friåkning, samt skidåkning oberoende av kunskapsnivå inom familjen.
Gemenskap och trivsel är kända ledord för Kittelfjäll.
Dessutom erbjuds fina möjligheter till skoteråkning, längdskidåkning, fiske, svampplockning och fjällvandring!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
97 m²
Tomtarea
440 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2016/17
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storgrova 38 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 550 000 kr

Statistik

1 960
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips