Radhus i Playa Flamenca

Playa Flamenca,

86 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

I hjärtat av Playa Flamenca ligger denhär fina fastigheten! Det är bara en kort bit från Zenia Boulevard det stora populära köpcentret. På Lördagar kan du strossa runt på den stora marknaden eller njuta av de fina stränderna i Orihuela Costa.

Fastigheten består av två våningar och en stor takterass med många soltimmar. Bottenvåningen har en trädgård och en terass där det är perfekt att spendera sena sommarkvällar med vänner. Inne i huset finns ett stort vardagsrum som har mycket ljusinsläpp och stora ytor. Intill vardagsrummet ligger ett fullt utrustat kök. På bottenvåningen finns också ett badrum med dusch samt ett stort skafferi och många förvaringsmöjligheter. På andra våningen ligger det två sovrum och ett badrum samt en tvättstuga. Från ett av sovrummen kan man gå ut på den stora terassen.

Området är stängt och väldigt skötsamt. Där finns en stor trädgård med en härlig pool. Där är väldigt lugnt och avslappnat och bara några minuter ifrån ligger allt du behöver såsom affärer, restauranger och andra bekvämligheter.

Fastigheten är i väldigt bra skick och redo att flytta in i!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
65 m²
Tomtarea
75 m² tomt
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Räkna på boendet

Statistik

278
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips