Rättar Vigs väg 41

Vällingby-Nälsta, Stockholm Karta & restider

3 950 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Charmigt och moderniserat 60-tals gavelradhus i bostadsrättsform med perfekt läge i lugnt villaområde samt med kort promenadavstånd till såväl Spånga som Vällingby. Bekväm boendeform där föreningen ansvarar för allt yttre underhåll medan ni själva kan njuta av ett boende med villakänsla! Här återfinner ni 60-talets spännande arkitektur och tidstypiska detaljer bl a trappan som blir en vacker inredningsdetalj i vardagsrummet samt även det uppdaterade köket. Ett ombonat och varmt hem med gott om ljusinsläpp där det mesta ni behöver inryms på välplanerade ytor om 98 kvm fördelat på två plan. Huset har varsamt renoverats med ett helkaklat och stilrent badrum, en helkaklad gästwc samt en renoverad och praktisk tvättstuga bakom de stora skjutdörrarna i den övre hallen. På entréplanet hittar ni det trivsamma originalköket som uppdaterats för att passa den moderna familjen, det ljusa och inbjudande vardagsrummet om totalt ca 30 kvm erbjuder plats för såväl soffgrupp som generösa matsalsmöbler samt gästwc och en rymlig hall med gott om förvaring. Från vardagsrummet kommer ni direkt ut till uteplats och trädgård. En trappa upp finns en praktisk sovrumsavdelning med tre sovrum, varav det ena med utgång till balkong, en hall som byggts om på ett smart sätt så att tvättstugan smälter in på ett alldeles förträffligt sätt samt ett helkalklat badrum med bl a inbyggt badkar. I huset finns det gott om förvaring i form av inbyggda garderober, rymligt förråd under trappan samt en stor vind. Bergvärmen ger låga driftkostnader (individuell avräkning). Till radhuset ingår en parkeringsplats samt ett utvändigt förråd. I föreningen finns en tvättstuga.

Tillgång till ostörd och solig uteplats på baksidan av huset, belägen mot väster där solen kan avnjutas medan den går ned för kvällen. På framsidans gröna täppa kan förmiddagssolen avnjutas.

Nälsta är ett mycket omtyckt område där barnen från tidig ålder själva kan gå till skolan, endast ett stenkast till den populära Nälstaskolan (f-åk 6). Precis invid området finns lekvänliga Nälstaängarna med bl a omtyckt parkourbana, lekplats och fotbollsplan med konstgräs. Även Starboparken, ett utomhusgym, tennisbana och Nälstabadet finns i omgivningen. Ca 15 min gångväg till Vällingby City och till Spånga centrum. I Vällingby finns ett bra utbud av restauranger, bio, affärer, buss och tunnelbana som tar er till Stockholm City på ca 30 min. I Spånga finns tillgång till bl.a. pendeltåg som tar er till Stockholm City på ca 12 min.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
98 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 872 kr/mån
Driftkostnad
13 200 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rättar Vigs väg 41 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Driftkostnad
13 200 kr/år

Statistik

3 826
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips