Trulsegårds Gärde

Björlanda, Göteborg Karta & restider

2 195 000 kr
Tomticon_tomt_inactive

Välkomna till Trulsegårds gärde som ligger med närhet till expansiva Skra bro. Här erbjuds nu denna trivsamma tomt om 1 257 kvm. Tomten är i dagsläget en gräsäng som ligger i anslutning till ett befintligt villaområde uppbyggt från 1980-talet med en variationsrik bebyggelse. I söder vetter tomten mot Trulsegårds gärde och mot norr ligger Björlandavägen med bakomliggande ängs- och åkermark. Förhandsbesked från byggnadsnämnden föreligger, som ger rätt att uppföra enplanshus (villa och komplementbyggnad). Kostnaden för anslutning av V/A är delvis beroende av tomtens storlek är beräknad till ca 192 850 kr.

Närhet till havet med Lilleby havsbad, Björlanda Kile småbåtshamn och ett rikt föreningsliv med bra idrottsanläggningar, Björlanda sporthall och Zenitgården. Närhet till skolor med säkra skolvägar vilket är bra för barnfamiljer. Goda kommunikationer med busshållplats i nära anslutning.

Skra Bro är ett växande bysamhälle i Björlanda på västra Hisingen som ligger där Björlandavägen möter Kongahällavägen - en knapp kilometer från havet. Bebyggelsen som planeras i Skra Bro blir en blandning av radhus och mindre flerbostadshus i en kvartersstruktur formad efter landskapet och befintlig bebyggelse. Området ska utvecklas till ett närcentrum och en mötesplats med handel, kontor och service. I området planerar kommunen för en ny kollektivtrafik knytpunkt, pendelparkering, torg och livsmedelsbutiker. Förskola, skola, äldreboende och idrottshall finns alldeles i närheten.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 257 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Trulsegårds Gärde och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr

Statistik

2 907
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips

Billigare och bättre boende