Winges Väg 3

Fågelbro, Värmdö Karta & restider

3 995 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På Winges Väg 3 med utsikt över hästhagarna vid Fågelbro Stall finner ni denna fantastiska villa.

Huset som uppfördes år 1993 har en trevlig planlösning. Interiört bjuds ni på stora öppna sällskapsytor i två plan, ett fullutrustat kök, hela 4 sovrum, 2 badrum samt tvättstuga och riklig förvaring . På husets baksida finner ni en svårslagen altan med ostört läge och sol från morgon till kväll. Här ges plats för sittgrupper, växter grill och umgänge. Utöver huvudbyggnaden finns även en carport med förråd.

Ett stenkast bort ligger Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) som utöver högklassig golf bl a har tennisbanor, squash, nyrenoverat gym, pool och restaurang. Restaurangen är väl värd ett besök (www.fagelbrokrog.se). Fågelbro Stall som ligger i blickfånget från Winges Väg har precis genomgått en totalrenovering/utbyggnad och anläggningen är nu en av Sveriges allra bästa.

I närområdet finns såväl bad som båtplatser. Från Fågelbro kan ni med båt snabbt och enkelt nå några många av skärgårdens pärlor. Ett stenkast från huset finns även en sjö med bra gädd- och abborrfiske. Inte långt bort ligger även Strömma Kanal med krog och kanalbar.

Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Fågelbrovägen och turen till slussen tar från ca 30 minuter. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
139 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
574 m² tomt
Driftkostnad
44 000 kr/år
Byggår
1993
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Winges Väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr
Driftkostnad
44 000 kr/år

Statistik

4 924
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips