Marbergs Väg 3

Vindö, Kallviken, Värmdö Karta & restider

3 200 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Trivsamt och fräscht fritidshus, högt beläget på insynskyddad naturtomt med fina bergshällar, gamla ekar och enar.

Fritidshuset ligger i ett idylliskt område med riktig skärgårdskänsla. Här finns åtskilliga kilometer grusad väg för den som vill gå sköna promenader. Till populära Skarpö är det promenadavstånd. Där upplever du ett unikt friluftsliv med härlig natur och djurliv. På Skarpö finns även härlig badstrand med fina bergshällar och badbrygga. För den som vill bada lite mer ostört finns ett flertal natursköna badvikar och klippor.

För den båtintresserade ligger hela skärgården inom räckhåll. På gångavstånd finns samfällighetens båtbrygga med tillgång till båtplats. Ca 500 meter till busshållplatsen där buss 434 tar dig till Slussen på knappt en timme. Till Stavsnäs tar det ca 10 minuter med bil. Här finns Stavsnäs Sommarhamn med både bageri och café. Från Stavsnäs Vinterhamn tar du dig ut med båt ut till skärgårdens alla öar.

Fritidsuset, som renoverats så sent som 2014, välkomnas av en mindre hall. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och för större matbord. Två fungerande öppna spisar skapar härlig trivsel. Stort perspektivfönster ut mot naturen med stora dubbeldörrar som leder ut till altanen som sträcker sig längs tre av husets sidor. Här ligger solen på större delen av dagen till sen kväll. Vackert platsbyggt kök med allmogeluckor och genuina bänkskivor av marmor. Nya vitvaror samt integrerad kyl/frys. Duschrum med duschhörna som har svängbara dörrar i glas, handfat som vilar på kommod, toalett och tvättmaskin. Väggar av delvis kakel och golv av klinker samt ett fönster med fint ljusinsläpp. Två separata sovrum varav ett är något större. Samtliga golv är av genuint furu.

Utöver huvudbyggnaden finns även två gästhus med tillhörande altan varav ett av husen är byggt så sent som 2014.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
79 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
3 276 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
10 054 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Marbergs Väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Driftkostnad
10 054 kr/år

Statistik

8 770
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips