Klämmesudden 53

Klämmesudden, Väddö, Norrtälje Karta & restider

1 450 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till denna trevliga fastighet med vinterbonat fritidshus om 5 rok fördelat på 86 kvm, som tidigare har används som permanentbostad. Huvudbyggnaden ligger på trevlig skogstomt med nära promenadavstånd till naturreservat, Ålands havs fina stenstränder samt det populära och barnvänliga Kvarnsandsbadet med dess härliga sandstrand. Den härliga Roslagsnaturen runt knuten bjuder in till sköna promenader i havsnära miljöer.

Huvudbyggnaden inrymmer 5 rok varav idag 1 sovrum. Mindre kök i anslutning till allrum där braskamin finns. Storstuga bestående av två rum med delvis öppen planlösning med klassisk Joseph Frank-tapet som fondvägg, sovrum samt tillbyggnadsdel med ett mindre vardagsrum som kan göras om till ytterligare sovrum med egen ingång. Duschrum, förrådsutrymme med kyl/frys samt rum med förbränningstoalett. Det finns bra förvaringsytor i huvudbyggnaden.

Vid entrén finns veranda under tak samt en mindre altan vid tillbyggnadsdel. På tomten finns fruktträd, gräsytor, berg i dagen och ett funktionellt utedass med tillhörande förvaringsbod.

Fastigheten ligger fint belägen vid Klämmesudden, ca 2 km söder om Grisslehamn och du når badklippor, sandstrand och klapperstensstränder via en kort promenad, där utsikten över Ålands hav är hänförande.

Detta ställe är något som kan förädlas till ett riktigt smultronställe i ett mycket populärt område.

Varmt välkommen på visning av denna fina fastighet!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
86 m²
Tomtarea
2 370 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
15 759 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 11:15-12:00 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klämmesudden 53 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 450 000 kr
Driftkostnad
15 759 kr/år

Statistik

5 906
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips